Hesabım
    Hulu Dizisi ‘Harlots’a 3. Sezon Onayı Geldi

    Dönem dizisi ‘Harlots’ 3. sezonuyla ekranlardaki yerini koruyacak

    Hulu, geçtiğimiz ay ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkan Harlots için devam kararı aldı. Dizinin üçüncü sezonu 8 bölümden oluşacak ve 2019 içerisinde Hulu platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    18. yüzyılda Londra'da geçen Harlots, Wells ailesinin kadınlarını takip ediyor. Gerçek hayat hikayelerinden esinle yola çıkan dizi başlıca rollerinde Samantha Morton, Lesley Manville, Jessica Brown Findlay ve Eloise Smyth gibi isimlere yer veriyor.

    Harlots'un ikinci sezonunda kadroya ünlü aktris Liv Tyler da eklenmişti. Liv Tyler'ın hayat verdiği aristokrat Lady Isabella Fitzwilliam karakteri, geçmişten gelen sırlar yüzünden Lydia Quigley’nin esareti altında hayatına devam ederken beklenmedik bir arkadaş ve müttefik kazanmıştı.

    Hulu yapımı Harlots Moira BuffiniAlison NewmanAlison OwenDebra HaywardAlison CarpenterCoky Giedroyc ve Grainne Marmion gibi tamamı kadınlardan kurulu bir yapımcı ve senarist ekibinin imzasıyla hayata geçiriliyor. Dizinin ilk iki sezonunda yönetmen koltuğu Coky Giedroyc’e emanet edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top