Hesabım
    ‘Veronica Mars’ Kadrosuna Hangi İsimler Geri Dönüyor?

    Yeni ‘Veronica Mars’a orijinal diziden hangi oyuncuların katılacağı belli oldu

    Ekranlara geri dönmeye hazırlanan Veronica Mars’ın oyuncu kadrosu şekilleniyor. Dizinin yaratıcısı Rob Thomas, orijinal diziden hangi isimlerin geri döneceğini duyurdu.

    Rob Thomas’ın attığı tweet’e göre yeni Veronica Mars kadrosunda eski diziden Kristen Belll’in yanı sıra Jason Dohring, Francis Capra, Percy Daggs III ve David Starzyk boy gösterecek. Bu isimlere başka oyuncuların da eklenebileceğini belirten Thomas, oyuncuların karakter kostümleri içindeki ilk görsellerini de paylaştı.  

    Hulu tarafından ekrana taşınan Veronica Mars, 8 bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. Neptune’de işlenen cinayetlerin ardından göreve gelen dedektif Veronica Mars, uzun soluklu bir gizemin parçası olacak.

    Kristen Bell dizide hem başrol hem de yürütücü yapımcı olarak yer alırken yapımcı tarafında Bell’e Rob Thomas, Diane Ruggiero-Wright ve Dan Etheridge eşlik edecek.

    2004-2007 yılları arasında ekranda kalan orijinal Veronica Mars, Bell’in canlandırdığı Kaliforniyalı dedektif Veronica’nın maceralarını takip etti. Veronica Mars 2014’te beyazperde de izleyici karşısına çıkmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top