Hesabım
    ‘Halloween’ Serisi Ekrana mı Uyarlanıyor?

    Korku türü klasiği ‘Halloween’ dizi formatında izleyici karşısına çıkacak

    David Gordon Green’in imzasıyla yeniden perdeye taşınan Cadılar Bayramı (Halloween) serisinin sıradaki durağı televizyon ekranı olabilir. Serinin yapımcısı Malek Akkad, uzun bir süredir gündemde olan Halloween dizi projesini yeniden değerlendirdiklerini açıkladı.

    Bloody Disgusting sitesine konuşan Akkad “Siz de biliyorsunuz ki bu proje uzun zamandır gündemimizde ve ben gerçekleştiğini görmeyi çok isterim. Biz projeye başladığımızda yaklaşık on yıldır geliştirme aşamasındaydı. O dönem sinema versiyonunu baltalamayı istemedik. Ve ticari bir film olarak kalsın istedik. Eğer başarılı olmasaydık televizyona yönelecektik. Şimdilerde hepimizin de bildiği gibi televizyon, sinemanın önüne geçmiş durumda ve bu ben de dahil herkesi şaşırtan bir durum.”

    Akkad, dizinin konusuyla ilgili detay vermekten kaçınırken Michael Myers’ın döneceğini de müjdeledi. “Ancak geleneksel Halloween görünümünde değil” diyen Akkad, dizide birçok farklı karakterin olacağını ve her birinin farklı ve ilginç şekillerde kullanılacağını belirtti.

    Halloween serisinin yeni filmi, ülkemizde 26 Ekim’de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top