Hesabım
    ‘Game of Thrones’un Finali Hayranları İkiye Bölecek

    ‘Game of Thrones’un yıldızı Sophie Turner’dan final yorumu geldi

    Game of Thrones’un merakla beklenen finali bu kez başrollerden Sophie Turner’ın gündemindeydi. Dizide sekiz sezondur Sansa Stark karakterine hayat veren Turner, büyük finalin izleyiciyi ikiye böleceğini açıkladı.

    IGN’ye konuşan Sophie Turner, 8. sezon senaryosunu okuduğu an hissettiklerini şöyle ifade etti: “Gözyaşlarına boğuldum. Bir oyuncu olarak baktığımda, ki tüm karakterlerin hikayeleri açısından da böyle, böyle sonlanması gerçekten de tatmin edici. Hayranları tatmin eder mi bilmiyorum. Bence birçok kişi hayal kırıklığına uğrarken birçok hayran da havalara uçacak. İnsanların tepkilerini izlemek gerçekten ilginç bir deneyim olacak. Ancak benim açımdan senaryoyu okumak ve son sayfada ‘End of Game of Thrones’ yazısını görmek üzücüydü. Gerçekten çok duygusal bir andı.”

    Game of Thrones’un final sezonunda Daenerys’i ejderhaları ve dev ordusuyla Westeros yolunda ilerlerken göreceğiz. Cersei, çocuklarının ölümünün ardından kraliçe olarak hükümdarlığını sürdürecek; Night King’in ordusu tüm vahşetiyle güneye doğru ilerlerken ufukta epik bir savaş belirecek.

    Game of Thrones, 8. sezon bölümleriyle önümüzdeki yıl ekranlara geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top