Hesabım
    J.K. Rowling’in ‘Strike’ Serisi Ekrana Geri Dönüyor

    J.K. Rowling imzalı dedektif romanları 'Strike', BBC tarafından uyarlanmaya devam ediyor

    BBC One, J.K. Rowling’in dedektiflik romanları serisi Strike’ı ekrana uyarlamaya devam edecek. Lethal White ismiyle yayınlanacak dizi, yazarın serideki son romanından uyarlanacak ve dört bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    J.K. Rowling’in Robert Galbraith takma adıyla kaleme aldığı Strike serisi, BBC’de izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Lethal White’ın başrollerinde, serinin diğer dizilerinde olduğu gibi Tom Burke ve Holliday Grainger boy gösterecek.

    Lethal White, çocukken şahit olduğu bir cinayetin peşine düşen Billy’nin hikayesini işliyor. Dedektiflerimiz, Billy’nin tüm tutarsızlıklarına rağmen bu hikayenin peşine düşerler ve Londra sokaklarından banliyöye uzanan bir maceraya atılırlar.

    BBC adına konuşan Piers Wenger devam kararını şu sözlerle duyurdu: “Lethal White ile birlikte Strike serisinin BBC One’a geri döndüğünü duyurmaktan mutluyuz. J. K. Rowling bir kez daha Robert Galbraith kisvesi altında, zeki, çetrefilli ve orijinal bir suç hikayesine imza atıyor.”

    Tom Edge’in uyarladığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Rowling, Neil Blair, Ruth Kenley-Letts ve Elizabeth Kilgarriff görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top