Hesabım
    ‘Star Wars’ Dizisinin Adı ve Konusu Belli Oldu

    ‘Star Wars’un prodüksiyon hazırlıkları sürerken diziden ilk önemli detaylar geldi

    Merakla beklenen Star Wars dizisinden ilk detay, serinin yaratıcısı Jon Favreau tarafından duyuruldu. Favreau dizinin isminin “The Mandalorian" olduğunu açıklarken konusuyla ilgili ilk ipuçlarını da verdi.

    Jon Favreau, Instagram’da yayınladığı bir görsel aracılığıyla, “The Mandalorian”ı ilk kez tanıttı. Tasarım olarak Star Wars filmlerinin açılışına gönderme yapan görselde şunlar yazıyor: “Jango ve Boba Fett’in öykülerinin ardından Star Wars evreninde başka bir savaşçı ortaya çıkar. The Mandalorian, İmparatorluğun çöküşünün ardından; First Order’ın doğuşundan önceki dönemde geçiyor. Bizler yalnız bir silahşorun, New Republic’in yönetiminden uzak bir galakside geçirdiği sancıları takip edeceğiz.”

    Star Wars dizisinin senaryo koltuğu, Disney’in sevilen yönetmenlerinden Favreau’ya emanet edilmişti. Dizinin hikayesi, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi’daki Endor Savaşı’nın yedi yıl sonrasında geçecek. Geçtiğimiz haftalarda konuşan Favreau, dizinin 100 milyon dolarlık rekor bir bütçeyle kotarılacağını açıklamıştı.

    Star Wars evreninin ilk live-action dizisi olan yapım önümüzdeki yıl prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    #starwars #TheMandalorian

    Jon Favreau (@jonfavreau)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top