Hesabım
    ‘Krypton’: Lobo Karakterine İlk Bakış!

    'Krypton'da boy gösterecek olan DC Universe karakteri Lobo’dan ilk kare geldi

    DC Universe’ün ünlü karakterlerinden Lobo, ilk fotoğrafıyla görücüye çıktı. Krypton’ın ikinci sezonunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanan karaktere Emmett J. Scanlan hayat verecek. 

    DC evreninde acımasızlığıyla nam salan Lobo, insanüstü güçlere ve üst seviye savaş stratejilerine sahip bir karakter olarak karşımıza çıkacak. Peşine düştüğü işi bitirmesiyle ünlü biri olan Lobo, verdiği sözleri tutmasıyla ve kendi türünü katletmesiyle de adından söz ettirir.

    İlk olarak 1983 basımı “Omega Men” çizgi romanında görünen Lobo, ilk kez bir oyuncu tarafından hayata geçirilmiş olacak. 2009’da Warner Bros. Tarafından başlatılan Lobo filmi projesi için Guy Ritchie ile anlaşılmış ancak hazırlıkların devamı gelmemişti. 

    Superman evreninin en yeni halkası olan Krypton, Superman’in gezegeninin henüz yok olmadığı bir dönemde geçiyor ve ünlü kahramanın büyükbabası Seg-El’in macerralarını işliyor. Başrolünde Cameron Cuffe’ye yer veren dizinin ilk sezonunda Seg-El aile onurunu kazanmaya ve sevdiklerini korumaya çalışırken gezegenini de kurtarmak için çabaladı ve Brainiac, Adam Strange gibi ünlü DC karakterleriyle karşılaştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top