Hesabım
    ‘Gotham’ın 5. Sezonundan Fragman ve Heyecan Verici Haberler Var

    Ocak’ta geri dönmeye hazırlanan ‘Gotham’ın 5. sezon fragmanı geldi; "Bane" ve "Batman" haberleri resmileşti

    Fox dizisi Gotham’ın 5. sezonundan detaylı bir fragman yayınlandı. New York Comic Con’da görücüye çıkan fragman, hem geçmiş sezonlara hem de yeni sezona ait heyecan verici anlara ev sahipliği yapıyor.

    Gotham’ın New York Comic Con etkinliği sırasında duyurulan diğer gelişme, Shane West’in karakterinin akıbeti oldu. Böylece Eduardo Dorrance adlı karakterin, Batman evreninin en ünlü kötülerinden Bane’e dönüşeceği resmiyet kazanmış oldu. Bir diğer heyecan verici habere göre ise Gotham’ın hikayesi zamanda sıçrama yaparak Bruce Wayne’in Batman’e dönüşümünü gözler önüne serecek.

    Ünlü DC karakterlerinden uyarlanan Gotham, oyuncu kadrosunda Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Morena Baccarin, Sean Pertwee, Robin Lord Taylor, Erin Richards, Camren Bicondova, Cory Michael Smith, Jessica Lucas gibi isimlere yer veriyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Bruno Heller, Danny Cannon ve John Stephens üstleniyor.

    Warner Bros. Television’ın imzasıyla hayata geçirilen Gotham 5. sezon bölümleriyle final yapmaya hazırlanıyor. Beşinci sezonun Ocak ayında ekranlara geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top