Hesabım
    ‘American Gods’ 2. Sezona İlk Bakış!

    ‘American Gods’ uyarlamasının 2. sezonundan ilk fragman geldi

    Neil Gaiman’ın ünlü romanından uyarlanan American Gods, 2. sezonuna ait ilk fragmanı görücüye çıkardı.

    New York Comic Con birbirinden popüler dizilerin en yeni gelişmelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Etkinlik kapsamında, American Gods’ın bir süredir belirsizliğini koruyan yeni sezonu resmen açıklanmış oldu. Fragmanla birlikte, ikinci sezonun önümüzdeki yıl ekranlarda olacağı ilk kez duyuruldu.

    American Gods, showrunner koltuğundaki Bryan Fuller ve Michael Green’in diziden ayrılmasıyla zor günler geçirmişti. Yakın dönemde dizinin prodüksiyon çalışmalarına belirsiz bir süreliğine ara verilirken şimdilerde çekimlere yeniden başlandı. Yapımcıların açıklamalarına göre prodüksiyon, takvimin altı hafta gerisinden devam ediyor.

    American Gods’ın ikinci sezonunda Shadow’un peşine takılan Mr. Town’ı zorlu bir görev bekliyor; Shadow’un Mr. Wednesday’in planıyla ilgili neler bildiğini öğrenmek için Mr. World tarafından görevlendiriliyor. Dizinin başlıca rollerinde Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Yetide Badaki, Bruce Langley, Dean Winters ve Devery Jacobs gibi isimleri izliyoruz.

    American Gods’ın 2. sezonu 2019 içerisinde geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top