Hesabım
    Ridley Scott ‘Raised by Wolves’ ile Ekrana Transfer Oluyor

    Bilim kurgu dizisi ‘Raised by Wolves’un yönetmen koltuğunda Ridley Scott var

    Usta yönetmen Ridley Scott, bilim kurgu dizisi Raised by Wolves’la birlikte ilk kez bir dizinin yönetmen koltuğuna geçecek. 

    Scott’ı ekrana transfer eden Raised by Wolves, TNT tarafından hayata geçiriliyor. İlk sezon onayını alan dizi, gizemli bir gezegende yaşayan ve insanların çocuklarını yetiştirmekle görevlendirilen iki androidin maceralarını işleyecek. Gittikçe genişleyen insan kolonisi, dini farklılıklardan doğan büyük bir tehditle karşılaşır. Bu süreçte androidleri oldukça zorlu bir görev beklemektedir.

    Scott ilk dizisinin önemini şöyle anlattı: “Bilim kurgu türünde sürekli yeni sınırlar arıyorum ve Raised by Wolves’da özgün bir örneğini buldum; tamamıyla farklı ve yaratıcı bir dünya… Bizi insan yapan şey nedir? Bir aileyi var eden şey nedir? Ya yeniden başlayabilsek ve gezegenimize yaptığımız kötülükleri silebilsek? Hayatta kalabilir miydik? Daha iyisini yapabilir miydik? gibi varoluşsal sorularla debelenen karakterle dolu.”

    Dizinin showrunner ve senarist koltuğu, Prisoners’ın senaristi Aaron Guzikowski’ye emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda Scott ve Guzikowski’ye David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner ve Robyn Meisinger eşlik ediyor.

    TNT ekranlarında yayınlanacak Raised by Wolves’un prömiyer tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top