Hesabım
    Ruby Rose’un ‘Batwoman’ından İlk Kare Geldi

    Ruby Rose’un canlandırdığı ‘Batwoman’a ilk bakış…

    Ruby Rose’un Batwoman kostümü içerisindeki ilk karesi görücüye çıktı. Karakterin dikkat çekici kostümü, Tim Burton’la birlikte çalışan Oscar ödüllü tasarımcı Colleen Atwood’un imzasını taşıyor.

    DC’nin en ünlü karakterlerinden biri olan Batwoman, Aralık ayında DC karakterlerini bir araya getirecek özel bölümle birlikte ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Aslen Kate Kane adını taşıyan karakterin önümüzdeki dönemde kendi dizisine kavuşma ihtimali de var. Geçtiğimiz aylarda The CW kanalından yapılan açıklamaya göre, olası bir Batwoman uyarlamasının önü açık görünüyor. Dizi sezon onayını aldığı takdirde ekranların LGBT bir başkaraktere yer veren ilk süper kahraman dizisi olacak.

    Batwoman uyarlamasının senaryosunu Caroline Dries kaleme alıyor. Dizinin hikayesi, karanlık Gotham sokaklarında geçiyor ve sosyal adaleti sağlamak için Batwoman adıyla harekete geçen Kate Kane’in yolculuğunu konu ediniyor. Kate Kane, Gotham’ın umudu olabilmek için en başta kendisiyle savaşıyor.

    The CW’nun gelenekselleşen DC süper kahramanları buluşması, bu yıl “Elseworlds” adıyla 9 Aralık tarihinde başlayacak. Gotham City’de geçen ortak bölüm The Flash ile birlikte başlayacak; 10 Aralık’ta Supergirl ile devam ederken 11 Aralık’ta Legends of Tomorrow ile noktalanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top