Hesabım
    ‘Shameless’ta Yaprak Dökümü Devam Ediyor

    Cameron Monaghan ‘Shameless’tan ayrıldığını açıkladı

    Yakın dönemde başrol Emmy Rossum’un vedasıyla sarsılan Shameless, bir diğer Gallagher’la daha yollarını ayırıyor. Dizide ailenin ortanca çocuğu Ian’a hayat veren Cameron Monaghan, uzun soluklu yapımdan ayrıldığını açıkladı.

    9. sezonla birlikte Shameless'a veda eden Monaghan, dizinin pilot bölümünden bu yana ana kadroda yer alan isimlerden biriydi. Genç oyuncu 15 yaşında başladığı bu yolculuğu, sosyal medyada yayınladığı duygusal bir vedayla sonlandırdı. Gelişmenin bir yıl önce kesinleştiğini söyleyen Monaghan, izleyiciye sürpriz olması için erken duyurmadıklarını belirtti. Monaghan sözlerini, geri dönebileceğinin sinyallerini vererek sonlandırdı.

    Monaghan’ın karakteri son olarak Gay Jesus adlı bir dini harekete önderlik etmiş ve bu nedenle 10 ila 15 yıl arasında hapis cezasıyla karşılaşmıştı. Karakterin akıbeti 14 Ekim’de yayınlanacak bölümle birlikte ortaya çıkacak.

    Dizinin diğer başrolü William H. Macy, Emmy Rossum’ın vedasıyla ilgili şunları söylemişti: “Bunu bekliyorduk. Şöyle anlatayım; 9. sezona ulaşıyorsunuz ve devam etme düşüncesi ürkütücü geliyor. ‘Shameless’tan sonra hayatım nasıl şekillenecek?’ diye düşünmemek çok zor. Bir yanıyla çok korkutucu, diğer taraftan çok heyecan verici.”

    John Wells’in imzasıyla ekrana taşınan Shameless, Showtime kanalının en popüler içeriklerinden biri olarak ekran yolculuğunu sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top