Hesabım
    Sienna Miller & Seth MacFarlane 'The Loudest Voice in the Room'da!

    İddialı 'The Loudest Voice in the Room'da Sienna Miller ve Seth MacFarlane de rol alacak

    Showtime’ın iddialı dizisi The Loudest Voice in the Room, oyuncu kadrosuna Sienna Miller ve Seth MacFarlane’i ekledi. İkili, dizide Russell Crowe ve Naomi Watts ile birlikte rol alacak.

    Sekiz bölümden oluşan The Loudest Voice in the Room, Fox News’un kurucusu Roger Ailes’in hayatını işliyor. Aynı adlı çok satan kitaptan uyarlanan dizide Ailes’e Russell Crowe hayat verirken Watts’ı Gretchen Carlson rolünde izleyeceğiz. Dizinin çekimleri önümüzdeki ay New York’ta başlayacak; ilk iki bölümü Kari Skogland yönetecek.

    Sienna Miller dizide NBC’de çalışan haber yapımcısı Elizabeth “Beth” Ailes olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 22 yaşındayken Roger Alies ile evlenen Elizabeth, oğulları Zachary’i yetiştirirken gazetede editör olarak çalışmaya da devam eder. Seth MacFarlane ise 17 yıl boyunca Alies’in halkla ilişkiler şefi ve en güvendiği çalışanı olan Brian Lewis’e hayat verecek.

    Ayrıca kadroya ikiliyle birlikte eklenen Simon McBurney, medya devi Rupert Murdoch; Annabelle Wallis ise Ailes’le çalkantılı bir ilişkisi olan Laurie Luhn olarak karşımıza çıkacak.

    Showtime ve Blumhouse Television tarafından ekrana taşınan dizinin yürütücü yapımcılığını Crowe, McCarthy, Jason Blum, Alex Metcalf, Marci Wiseman, Jeremy Gold ve Liza Chasin üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top