Hesabım
    Steve Carell’den Yeni ‘The Office’ Yorumu

    Steve Carell ‘The Office’in devam etme ihtimalini yeniden değerlendirdi

    Efsanevi komedi dizisi The Office ekranlara geri dönebilir. Başrollerden Steve Carell dizinin devam etme ihtimalini bir kez daha değerlendirdi.

    Carell geçen yıl yaptığı açıklamada, devam fikrini saçma bulunduğunu belirtmiş ve nedenini şöyle açıklamıştı: “Dizinin geri dönmesi iyi bir fikir değil çünkü hayranlar tıpatıp eskisi gibi olmasını isteyecekler ancak olmayacak. Ve sonuç olarak hayal kırıklığına uğrayacaklar çünkü artık eskiden hatırladıkları o dizi olmayacak.”

    Carell geçtiğimiz günlerde devam ihtimalinin yeniden sorulması üzerine “The Office kadrosu yeniden bir araya gelmeli ve Cheers’ı yeniden uyarlamalı. Ben Sam Malone’u canlandıracağım, Rainn Wilson ise Frasier Crane olacak” dedi. Esquire dergisine verdiği röportajda ise “Dizi yeniden ilgi çekmeye başladı ve devam etmesi tekrar gündemde. Ancak benim bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmemem haricinde de, diziyi bugün yeniden yapmak ve insanlara onu 10 yıl önce olduğu gibi kabul ettirmek imkansız olabilir” dedi.

    Carell önümüzdeki dönemde Beautiful Boy ile beyazperdeye konuk olmaya hazırlanıyor. Filmde The Office ekibinden Amy Ryan ve Maura Tierney de boy gösteriyor. Filmin tanıtımı için yapılan etkinlikte Ryan ve Tierney de yeniden buluşma fikrine sıcak baktıklarını açıkladı.

    Konuyla ilgili bir diğer açıklama geçtiğimiz aylarda başrol John Krasinski’den gelmişti. Krasinski “Dizinin muhteşem senaristleri karakterimin şu an neler yaptığını anlatmalı çünkü onun için endişelenmeye başladım. Birçok umudu, hayali, delidolu fikirleri vardı ve sonra hayatını yaşamak için Austin’e gitti. Bence aklı halen daha hayallerinde. Bu yüzden şu an neler yapıyor bir bakalım!” diyerek ne denli hevesli olduğunu ifade etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top