Hesabım
    'Watchmen' Dizisinden İlk Kare Yayınlandı!

    Damon Lindelof'un ‘Watchmen’ uyarlamasından ilk görsel geldi

    Damon Lindelof’un imzasıyla ekrana taşınan Watchmen, ilk karesini görücüye çıkardı. Geçtiğimiz Ağustos ayında ilk sezon onayını alan uyarlama dizi, 2019'da HBO ekranlarında prömiyer yapacak.

    Aynı adı kült grafik romandan uyarlanan Watchmen, süper kahramanların dışlandığı bir evrende geçiyor. Orijinal hikayenin yanı sıra film uyarlamasından da esintiler taşıyan dizi, çizgi romandaki mitolojiden yeni ve özgün hikayeler yaratacak; yepyeni karakterlerin bu fantastik evrendeki maceralarına odaklanacak.

    Dizinin yaratıcısı ve senaristi Lindelof niyetlerini şöyle açıklamıştı “Mr. Moore ve Mr. Gibbons’ın otuz yıl önce yarattığı 12 sayıyı ‘uyarlamak’ gibi bir niyetimiz yok. Bu dergiler çok kutsal bir yerdeler ve yeniden yaratılacak ya da taklit edilecek değiller. Sadece yeniden düzenlenecekler. Öte yandan ‘devam dizisi’ de yapmıyoruz. Bu hikaye, yaratıcılarının enfes bir şekilde inşa ettiği o evrende geçecek. Ancak yeni hikaye kesinlikle orijinal olmalı. Yeni sorular sormalı ve dünyaya yeni bir pencereden bakmalı. Her şeyden öte çağı yakalamalı."

    Watchmen’in pilot bölümünün oyuncu kadrosunda Jeremy IronsRegina KingDon JohnsonTim Blake NelsonLouis Gossett Jr.Adelaide Clemens ve Andrew Howard gibi isimler boy gösterdi. Dizinin yürütücü yapımcılığını Tom Spezialy, Stephen Williams, Joseph Iberti ve Nicole Kassell üstleniyor.

    Watchmen, 2019 yılı içerisinde HBO ekranlarında başlıyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    Who Watches The Watchmen? #WatchmenHBO

    Watchmen (@watchmen)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top