Hesabım
    Peter Dinklage ‘Game of Thrones’un Finaliyle İlgili Konuştu

    Peter Dinklage’in gündeminde 'Game of Thrones’un finali vardı

    Game of Thrones’un başrol oyuncularından Peter Dinklage dizinin merakla beklenen finaliyle ilgili konuştu. 

    Game of Thrones önümüzdeki aylarda ekrana veda etmeye hazırlanırken başrol oyuncuları finali yorumlamaya devam ediyor. Veda sırası bu kez Tyrion Lanniester rolünde izlediğimiz Peter Dinklage’indi.

    Dizinin son derece güzel bir finale sahip olduğunu belirten Dinklage “ne olursa olsun, ölüm iyi bir çıkış yolu olabilir” dedi. Diziyi kronolojik çekmedikleri için son set gününde final havasına giremediğini söyleyen ünlü oyuncu, son gün buruk bir sevinç duyduğunu belirtti.

    Dinklage’in gündemindeki bir başka konu, ismini vermekten kaçındığı bir rol arkadaşıyla ilgiliydi. Son gün çekimlerinin fazlasıyla zorlu geçtiğini belirten Dinklage, “Oyuncunun ya da karakterin ismini vermeyeceğim ancak dizinin genç oyuncularından biri geçtiğimiz sezonun çekimlerini tamamladıktan sonra herkes darmadağın oldu. Bu kişi sette büyümüştü, anlıyorsunuz değil mi? Çocuklardı; şimdi ise birer yetişkinler ve işlerini tamamladılar. Sanki onların çocukluğa veda etmesine tanık olduk gibi. Game of Thrones’un yalnızca bir dizi olduğunu biliyorum ancak bizim hayatımızın içindeydi.”

    Game of Thrones’un final sezonu, 2019’un ikinci çeyreğinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top