Hesabım
    Kristin Chenoweth ‘American Gods’a Veda Etti

    ‘American Gods’ın 2. sezonunda bir veda daha var

    Kristin Chenoweth, American Gods’ın oyuncu kadrosundan ayrılıyor. Emmy ödüllü aktris, hit dizinin ikinci sezonunda rol almayacak.

    Chenoweth’in vedası, dizinin ortak yaratıcısı Bryan Fuller’ın diziden ayrılmasıyla birlikte geldi. Fuller’ın yakın arkadaşı olan Chenoweth “Onsuz devam edemezdim. Doğru olmazdı” dedi. Ünlü aktris dizinin ilk sezonunda ilkbahar tanrıçası Easter’a hayat vermişti ve karakteri ikinci sezon hikayesine de dahil edilmişti.

    American Gods, Fuller’ın vedasının ardından yaralarını sarmaya çalışıyor. Dizinin prodüksiyonu takvimin altı hafta gerisinden devam ediyor. Prodüksiyona bir süre ara verildikten sonra showrunner koltuğuna yapımcı Jesse Alexander getirildi.

    American Gods’ın yeni sezonu Neil Gaiman’ın aynı adlı eserinden uyarlanıyor. Oyuncu kadrosu Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Orlando Jones, Yetide Badaki, Bruce Langley, Crispin Glover, Cloris Leachman, Peter Stormare, Mousa Kraish, Omid Abtahi, Chris Obi ve Demore Barnes gibi isimleri bir araya getiriyor.

    American Gods birer saatlik sekiz bölümden oluşacak ve 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top