Hesabım
    ‘The Little Drummer Girl’ Uyarlamasından Fragman Geldi

    ‘The Little Drummer Girl’ için geri sayım başladı

    John le Carré’nin aynı adlı romanından uyarlanan The Little Drummer Girl için yeni bir fragman yayınlandı. BBC ve AMC işbirliğinde ekrana taşınan mini dizi Kasım’da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Altı bölümden oluşan ve başrollerinde Michael ShannonAlexander Skarsgård ve Florence Pugh’ı buluşturan dizi, nefes kesen bir casusluk hikayesini işliyor. Genç ve idealist aktris Charlie, tatil için gittiği Yunanistan’da gizemli Becker ile tanışır. Kısa süre içinde adamın niyetinin flört olmadığını anlayan Charlie, kendisini oldukça zorlu bir kararın eşiğinde bulduktan sonra çifte ajan olarak çalışmak zorunda kalır. 70’lerde geçen dizinin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Park Chan-wook yer alıyor. 

    Geçtiğimiz dönemde John Le Carre'nin romanlarından perdeye ya da ekrana aktarılan işler arasında Hainİnsan AvıKöstebekPanama Terzisi ve The Night Manager gibi ünlü yapımlar var. 

    The Night Manager’ın ödüllü yapımcıları tarafından hayata geçirilen The Little Drummer Girl, toplamda üç gecede ikişer bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak. İki saatten oluşan ilk bölüm 19 Kasım’da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top