Hesabım
    ‘Daredevil’in 3. Sezonunda Yeni Bir Yüz Var!

    ‘Daredevil’in 3. sezonunda Foggy Nelson’ın kardeşiyle tanışacağız

    Peter Halpin, Marvel dizisi Daredevil'in 3. sezonunda izleyici karşısına çıkacak. Bugün prömiyer yapmaya hazırlanan dizi için yeni bir tanıtım da yayınlandı.

    Peter Halpin dizide avukat Foggy Nelson’ın kardeşi Theo Nelson’a hayat veriyor. Theo tüm hayatını aile işine adamış ve günlerini New York’ta bulunan aile kasabında geçirmiştir. Şimdi ise yepyeni maceralara atılmanın zamanı gelir. Marvel çizgi romanında görünmeyen Theo karakteri diziye özel olarak tasarlandı.

    Daredevil’in yeni sezonunda Matt Murdock’un küllerinden doğuşuna tanık olacağız. İncinen Matt Murdock, avukat Matthew ile süper kahraman Daredevil kimlikleri arasında kalır ve bir seçim yapması gerekir. Ancak baş düşmanı Wilson Fisk’in hapisten çıkması Matt’i zorlu bir kararın eşiğine getirir.

    2,5 yıllık bir aranın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanan Daredevil’in oyuncu kadrosunda Charlie CoxDeborah Ann WollElden HensonVincent D’OnofrioWilson Bethel ve Joanne Whalley gibi isimler bulunurken yürütücü yapımcı tarafında Erik OlesonDrew GoddardJeph Loeb ve Jim Chory görev yapıyor.

    Marvel’s Daredevil’in 3. sezonu bugün içerisinde Netflix platformunda gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top