Hesabım
    'The Terror'un 2. Sezonunda Başrol Derek Mio'nun!

    Ridley Scott imzalı 'The Terror'un 2. sezonunda başrol Derek Mio oldu

    Ridley Scott imzalı The Terror, ikinci sezon kadrosuna Derek Mio’yu ekledi. Supergirl ve The Emoji Movie gibi yapımlardan tanıdığımız Mio, yeni sezonda başkarakter Chester Nakayama’ya hayat verecek.

    The Terror’un yeni sezonu İkinci Dünya Savaşı döneminde geçecek ve Pasifik’teki savaş sırasında Japon-Amerikan topluluğunu tehdit eden gizemli bir sanrının öyküsünü işleyecek. Mio’nun hayat verdiği Chester karakteri, orduya katılmanın hayalleriyle büyüyen bir Japon göçmen olarak karşımıza çıkacak. Dizi, naif bir genç olan Chester’ın acımasız bir savaş kahramanına dönüşmesini takip edecek.

    Dizinin ilk sezonu, kraliyet donanmasının Northwest Passage’ı keşfetmek üzere 1847 yılında çıktığı ürkütücü yolculuğu konu edinmişti. Gerçek bir hikayeden esinle yola çıkan dizi, gemideki insanların hayatta kalma mücadelesini işlemişti.

    The Terror’un ikinci sezonu 2019 içerisinde izleyici karşısına çıkacak. 10 bölümden oluşan yeni sezon Alexander Woo ve Max Borenstein’in imzasıyla hayata geçiriliyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Ridley Scott, Dan SimmonsDavid W. ZuckerAlexandra MilchanScott Lambert ve Guymon Casady görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top