Hesabım
    Netflix 5 Yeni Alman Dizisinin Siparişini Verdi

    Netflix ‘Dark’ın ardından Almanya’daki faaliyetlerini artıyor

    Netflix, Alman yapımı Dark’ın başarısının ardından 5 farklı Alman dizisi için kolları sıvadı.

    Münih’te gerçekleştirilen konferansta yapılan duyuruya göre dizilerin prodüksiyonu önümüzdeki yıl içerisinde başlıyor. Projelerin en iddialısı Alman beylikleriyle Roma İmparatorluğu arasındaki savaşı konu edinen epik dizi olacak. The Barbarians adını taşıyan dizi ünlü Teutoburg Forest savaşında yaşananlara odaklanacak. 

    2070 yılında geçen Tribes of Europa, gizemli bir felaketin ardından minik parçalara bölünen Avrupa’da geçiyor ve kıyamet sonrası atmosferde sağ kalmaya çalışan üç kardeşi takip ediyor. Philip Koch’un yarattığı dizinin senaryosunu Koch, Jana Burbach ve Benjamin Seiler kaleme alıyor.

    Gençlik dizisi Don’t Try This at Home hayatının aşkını geri kazanmaya çalışırken, arkadaşıyla birlikte Avrupa’nın en geniş online uyuşturucu şebekesini kuran bir liselinin maceralarını işliyor. Dizinin senaryosu Philipp Kässbohrer, Sebastian Colley ve Stefan Titze’nin imzasını taşıyor.

    Genç ve yetenekli bir hip-hop yapımcısını izleyen Skylines, başkarakterinin müzik, organize suç ve finans dünyası arasında sıkışıp kalmasını konu edinecek. Katharina Eyssen’in kaleme aldığı mini dizi ise bir ailenin geçirdiği çılgın bir yılbaşı tatilini ekrana taşıyacak.

    Dizilerin tamamı Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top