Hesabım
    Elit İşcan Cinsel Saldırıya Uğradığını Açıkladı

    Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun'un tacizine uğradığını açıkladı; Şenolsun cephesinden açıklama geldi

    Yaşamayanlar dizisinde rol alan Elit İşcan, sette rol arkadaşı Efecan Şenolsun'un tacizine uğradığını açıkladı.

    İşcan sette yaşanan olayları geçtiğimiz akşam sosyal medya hesaplarından yayınladığı bir bildiriyle duyurdu. İşcan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

    Birkaç saat sonra Efecan Şenolsun cephesinden gelen cevapta İşcan'ın açıklamaları "asılsız iddia" olarak nitelendirildi:

    "Yaklaşık 5 ay önce Elit İşcan ile aramızda "sözlü" bir olay yaşandı. O güne kadar yakın iki çalışma arkadaşıydık. Ancak o günden sonra hakkımda "asılsız" iddialarda bulunmaya başladı. Avukatımla aldığım karar neticesinde 5 aydır susuyorum ve bekliyorum. 5 ay içerisinde sektörde hakkımda sürekli konuşarak kamuoyu yaratılmaya çalıştı, anlatımları değişti... Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı... Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı. Bu iddialara karşılık bende bugünden itibaren gerekli hukuksal süreci başlatıyorum. Çünkü iddialar art niyetlidir. Kamuoyundan hukuksal süreç tamamlanana kadar duyarlı olmalarını ve bana karşı başlatılan linç kampanyasına iştirak etmememelerini rica ediyorum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top