Hesabım
    ‘Chilling Adventures of Sabrina’nın 2. Sezon Çekimleri Başladı

    Netflix, 'Chilling Adventures of Sabrina'nın 2. sezonu için kolları sıvadı

    Netflix dizisi Chilling Adventures of Sabrina hiç vakit kaybetmeden 2. sezon hazırlıklarına başladı.

    Son dönemin en çok ses getiren Netflix yapımlarından biri olan Chilling Adventures of Sabrina, 26 Ekim’de ilk sezon prömiyerini yapacak. Dizide başkarakter Sabrina’ya hayat veren Kiernan Shipka ikinci sezon çekimleri için sette olduklarını açıkladı. Genç yıldız ayrıca ikinci sezonun ilkinden epey farklı olacağını; karakterinin büyük bir değişim yaşayacağını belirtti.

    Shipka, Bloody Disgusting’e verdiği röportajda şöyle konuştu: “İlk sezonun hemen ardından ikinci sezon çekimlerine geçtik. Çekimler gerçekten eğlenceli geçiyor. Bence ilk sezonda belirli bir ritmi yakalamışken direkt diğerine atladığımız için gerçekten eğlenceli geçiyor; yakaladığımız ivme de devam ediyor.”

    Chilling Adventures of Sabrina, yarı cadı yarı ölümlü bir genç olan Sabrina’nın maceralarını işliyor. Dizi daha önce de ekrana taşınan bu büyüme öyküsünü, korku unsurlarıyla dolu karanlık bir üslupla ele alacak. Sabrina, güçlerini kullanmayı öğrenirken dünyayı tehdit eden güçlere karşı zorlu bir savaş verecek.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Shipka'ya Lucy DavisMiranda OttoChance PerdomoMichelle GomezJaz SinclairRichard CoyleRoss Lynch ve Bronson Pinchot eşlik ediyor.

    Chilling Adventures of Sabrina ilk sezon bölümleriyle 26 Ekim'de Netflix'te gösterime giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top