Hesabım
    Martin Scorsese İptal Edilen Dizisi ‘Vinyl’la İlgili İçini Döktü

    Martin Scorsese yapımcısı olduğu ‘Vinyl’ dizisiyle ilgili konuştu

    Martin Scorsese, HBO ekranında yayınlanan ve ilk sezonun ardından iptal edilen Vinyl ile ilgili konuştu.

    Usta sinemacının yapımcı olarak görev yaptığı Vinyl, 2016’da izleyici karşısına çıkmış; 2 dalda Emmy ödülüne aday gösterilmiş ancak eleştirmenlerden ve seyirciden beklediği ilgiyi görememişti. Vinyl yolun başında ikinci sezon onayını almış olsa da sonrasında HBO tarafından iptal edilmişti.

    Roma Film Festivali’nde konuşan Scorsese’nin gündeminde Vinyl vardı. "HBO’nun diziye sırt çevirdiğini görmek acı vericiydi" diyen usta yönetmen, dikkat çekici bir itirafta bulundu. Yalnızca pilot bölümde yönetmen koltuğuna geçen Scorsese, tüm bölümleri kendi çekseydi dizinin kaderinin daha farklı olabileceğini söyledi.   

    Scorsese o günleri şöyle anlattı: “Bir yıl çabaladıktan sonra sonuç benim açımdan çok trajikti. Pilot bölümü çektim. HBO ile bir yıl boyunca çalıştık ancak yaratımsal anlamda parçaları bir araya getiremedik. Sanırım her bölümü ben yönetmeliydim ve 3-4 yıl boyunca projenin başında durmalıydım.” Bu noktada Paolo Sorrentino’yu ve The Young Pope’ı anan yönetmen, “Eğer bu işi yapacaksanız, doğru bir şekilde yapmalısınız, Sorrentino’nun yaptığı gibi. Her şeyiyle siz ilgilenmelisiniz. Eğer bu uymazsa, diziye hiç başlamamalısınız" dedi.

    10 bölümden oluşan Vinyl’ın toplam bütçesinin 100 milyon doları bulduğu tahmin ediliyor. Dizinin yönetmen kadrosunda Mark Romanek, S. J. Clarkson, Nicole Kassell ve Carl Franklin gibi isimler görev yapmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top