Hesabım
    ‘The Orville’in 2. Sezon Fragmanında Macera Devam Ediyor

    ‘The Orville’in 2. sezonu Aralık'ta prömiyer yapmaya hazırlanıyor

    The Orville’in 2. sezon fragmanında macera kaldığı yerden devam ediyor. Komedi soslu bilim kurgu dizisi yeni sezon bölümleriyle Aralık’ta geri dönüyor.

    Fox’un en popüler dizilerinden biri olmayı başaran The Orville, fragmanlardan anlaşıldığı kadarıyla yeni sezonda Kaptan Ed Mercer’in gemiden ayrı yaşadığı maceraları takip edecek. Mürettebat, Kaptan’ı bulmaya çalışırken Mercer uzaylıların arasında kalacak. Yeni sezonda Mercer ve ekibi yepyeni düşmanlara karşı savaşmak zorunda kalacak.

    Günümüzün 300 yıl ilerisinde geçen The Orville, dünyanın yıldızlararası filosunda yer alan başarısız araştırma gemisi U.S.S. Orville'in maceralarını işliyor. Başka gezegenlerden canlılara da yer veren gemi, ışıktan hızlı ilerleyecek güçte olsa da her iş yerinde yaşanan eğlenceli problemlere ev sahipliği yapıyor.

    The Orville’in oyuncu kadrosunda Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson, Scott Grimes, Peter Macon, Halston Sage, J. Lee, John LaMarr ve Mark Jackson rol alıyor. Star Trek evreninin emektar isimleri Robert Picardo ve Marina Sirtis ise konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

    The Orville’in 2. sezonu 30 Aralık’ta Fox ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top