Hesabım
    ‘The Legend of Zelda’ Ekrana mı Uyarlanıyor?

    ‘The Legend of Zelda’ uyarlaması için görüşmeler başladı

    Castlevania’nın yapımcısı Adi Shankar, efsanevi video oyunu The Legend of Zelda’yı ekrana uyarlamak için hazırlıklara başladı.

    The Wrap’in haberine göre Shankar ve Nintendo, The Legend of Zelda uyarlaması için görüşmelere başladı. Shankar, Instagram hesabından yayınladığı bir duyuruda, yeni projesinin bir oyun uyarlaması olacağını doğruladı. Şimdilik isim veremediğini belirten Shankar ayrıntıları 16 Kasım’da duyuracağını söyledi.

    Shankar’ın Instagram paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “İkonik bir Japon oyun şirketinin, ikonik bir oyun serisi üzerinde çalıştığım doğru. 16 Kasım’da hangisi olduğunu açıklayacağım. Hepinizi çok seviyorum. Bu yolculukta beni takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Sizleri eğlendirebilmek benim için bir ayrıcalık.”

    1989 yılında ekrana uyarlanan animasyon dizi The Legend of Zelda, yalnızca bir sezon ekranda kalabildi. Shankar’ın kariyeri düşünüldüğünde yeni uyarlamanın da animasyon türünde olması bekleniyor.

    80’li yıllarda yaratılan The Legend of Zelda, Nintendo’nun en hit ve en başarılı yapımlarından birine dönüştü. Serinin son oyunu "The Legend of Zelda: Breath of the Wild" geçtiğimiz yıl yayınlanırken eleştirmenlerden ve kullanıcılardan geçer not aldı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    The success of Castlevania created this opportunity.

    Adi Shankar's Bootleg Universe (@bootleguniverse)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top