Hesabım
    'Stranger Things’in En “İğrenç” Sezonuna Hazır mısınız?

    ‘Stranger Things’in yaratıcıları 3. sezonun referanslarını açıkladı

    Stranger Things’in yaratıcılarından Ross Duffer, 3. sezonun hangi filmlerden esinlendiğini açıkladı; şimdiye dek yaptıkları en korkunç ve en "iğrenç" sezonun yolda olduğunu duyurdu.

    Stranger Things’in yeni kitabı Stranger Things: Worlds Turned Upside Down, popüler diziyle ilgili bir dizi sırrı gün yüzüne çıkarıyor. Duffer Kardeşlerin kitapta yaptıkları açıklamalara bakılırsa 3. sezon, türün en ünlü klasiklerinden biri olan The Thing’ten esinlenecek.

    Ross Duffer yeni sezon ipuçlarını şöyle duyurdu: “Hem en eğlenceli hem de en iğrenç sezonumuz olacak. John Carpenter’ın The Thing’inden esinlendik. Cronenberg’ten esinlendik. Biraz George Romero hissi de olacak. Yeni sezonda, önceki sezonlarda yeterince hürmet edemediğimiz korku filmleri ve korku ustaları var.”

    Ross ayrıca yeni sezonun konusunun, daha önce tanıtımı yayınlanan Hawkins alışveriş merkezinin çevresinde gelişeceğini belirtti: “Estetik olarak çok farklı bir his yaratıyor. Herkes bu yeni alışveriş merkezine gidecek, film izleyecek ve Hawkins havuzunda bulunacak. Bence orada eğlenceli anlar yaşanacak.”

    Stranger Things’in 3. sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin prömiyer tarihiyle ilgili net bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top