Hesabım
    ‘Game of Thrones’un Devam Dizisinde Başrol Naomi Watts’ın!

    ‘Game of Thrones’un Jane Goldman imzalı devam dizisinde Naomi Watts rol alacak

    Jane Goldman ve George R.R. Martin tarafından ekrana taşınan Game of Thrones’un devam dizisinde başrol Naomi Watts’ın oldu.

    İsmi henüz duyurulmayan devam dizisi, hit dizide yaşananların binlerce yıl öncesine gidecek ve Westeros tarihinin gizli gerçeklerini keşfedecek. Watts, HBO’da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizide karanlık bir sırra sahip karizmatik ve sosyetik bir karaktere hayat verecek. Karakterin detayları ise henüz açıklanmadı.

    Dizinin senaryosu, George R.R. Martin’in yanı sıra Kick-Ass ve Kingsman ile Hollywood’un aranan senaristlerinden birine dönüşen Jane Goldman’ın imzasını taşıyor. Goldman ayrıca showrunner koltuğunda da yer alıyor. Dizinin pilot bölümü geçtiğimiz Haziran'da onaylanmıştı.

    HBO geçtiğimiz yıl, beş farklı Game of Thrones devam dizisi üzerine çalıştığını duyurmuştu. Her biri farklı senaristlerin imzasını taşıyan projelerden Goldman & Martin'in imzasını taşıyan, pilot bölüm onayını alan ilk proje olmuştu. HBO'nun genel müdürü geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada diğer dört proje üzerine çalışmayı durdurduklarını ve içlerinden bazılarının tamamen iptal edildiğini söylemişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top