Hesabım
    Josh Whitehouse ‘Game of Thrones’un Devam Dizisinde Rol Alacak

    ‘Game of Thrones’un devam dizisinde kadroya Josh Whitehouse da eklendi

    Game of Thrones’un devam dizisi kadrosuna Josh Whitehouse'u ekleyerek Naomi Watts’ın ardından ikinci oyuncusuna kavuştu. Whitehouse’un dizide kilit bir karaktere hayat vereceği açıklandı.

    HBO imzalı hit dizinin öncesinde yaşananları izleyen devam dizisi, ünlü senarist Jane Goldman ile Game of Thrones evreninin yaratıcısı George R.R. Martin'in imzasını taşıyor. Dizi, Game of Thrones'ta yaşanan olayların on bin yıl öncesinde geçecek ve dizide duyduğumuz birçok efsanenin doğuşunu ekrana taşıyacak. 

    Geçtiğimiz dün, dizinin başrolünde Naomi Watts’ın yer alacağı ve ünlü aktrisin karanlık ve karizmatik bir karaktere hayat vereceği açıklanmıştı. 

    Whitehouse'un rol gösterdiği yapımlar arasında is Poldark, Valley Girl, To Trend on Twitter, The Receptionist ve Modern Life Is Rubbish var.

    HBO geçtiğimiz yıl, beş farklı Game of Thrones devam dizisi üzerine çalıştığını duyurmuştu. Her biri farklı senaristlerin imzasını taşıyan projelerden Goldman & Martin'in imzasını taşıyan, pilot bölüm onayını alan ilk proje olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top