Hesabım
    'Penny Dreadful’un Devam Dizisi Geliyor

    'Penny Dreadful' Showtime'da izleyici karşısına çıkmaya devam edecek

    Showtime, popüler drama dizisi Penny Dreadful’un devamı için kolları sıvadı. 1930’ların sonunda geçen dizi, Penny Dreadful: City of Angels adıyla ekranlardaki yerini alacak.

    Penny Dreadful: City of Angels’ın hikayesi 1938’de Los Angeles’ta başlıyor. Dizi, yüksek dozda gerilimin hüküm sürdüğü şehirde, Santa Muerte ve şeytanla işbirliği yapan karakterlerin hikayesini gerçeklik ve doğaüstü elementlerin birbirine karıştığı bir atmosferde işliyor.

    Penny Dreadful: City of Angels’ın prodüksiyonu önümüzdeki yıl içerisinde başlayacak. Oyuncu kadrosu şimdilik netleşmezken dizinin yaratıcı ve senarist koltuğunda, Penny Dreadful’da da aynı görevleri üstlenen John Logan yer alıyor. Logan, Michael Aguilar, Pippa Harris ve Sam Mendes ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.

    Ekrana 2014’te “merhaba” diyen Penny Dreadful, üç sezon boyunca Showtime ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin başlıca rollerini Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green ve Rory Kinnear gibi isimler paylaşmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top