Hesabım
    Yeni ‘Star Wars’ Dizisinde Başrol Diego Luna’nın!

    "Rogue One"ın öncesinde yaşananları işleyen Star Wars dizisinin başrolüne Diego Luna geldi

    Disney’in hayata geçirdiği yeni Star Wars dizisinde başrole Diego Luna getirildi. Dizi, Rogue One: A Star Wars Story’nin öncesinde yaşananları ekrana taşıyacak.

    Son dönemin yükselen yıldızı Diego Luna, dizide casus Cassian Andor’a hayat verecek. Karakter filmde Felicity Jones’un canlandırdığı Jyn Erso’nun Death Star planlarını çalmasına yardım etmişti. Rogue One’ın devam dizisi, Rebellion’ın ilk dönemlerini ekrana taşıyacak. Casus gerilimi türündeki dizinin prodüksiyonu 2019’da başlayacak. Disney’in dijital platformunda yayınlanacak dizinin prömiyer tarihi ise henüz açıklanmadı.

    Diego Luna yeni rolüyle ilgili duygularını şöyle ifade etti: “Star Wars evrenine geri dönmek benim için çok özel bir duygu. Bu yolculukta edindiğim dostluklar ve birlikte başardığımız işlere dair muhteşem anılarım var. Önümüzde bizi bekleyen fantastik bir macera var ve bu heyecan verici format, karakteri daha derinden tanımamıza yardım edecek.”

    Disney tarafından yürütülen diğer Star Wars dizisi The Mandalorian’ın hazırlıkları da devam ediyor. Dizi, galaksinin uzak uçlarında yaşayan yalnız bir silahşorun maceralarını işliyor.

    Luna yakın dönemde Narcos: Mexico’nun başrolünde boy gösterdi. Ünlü aktör ayrıca Y Tu Mamá También, Milk, Flatliners, If Beale Street Could Talk ve A Rainy Day in New York gibi yapımlarda rol aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top