Hesabım
    Kevin Durand ‘Swamp Thing’in Kadrosuna Katıldı

    ‘Swamp Thing’ uyarlamasının oyuncu kadrosu genişliyor

    DC’nin Swamp Thing uyarlamasında oyuncu kadrosuna Kevin Durand eklendi.

    Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisinin yarattığı çizgi romandan uyarlanan dizi, kimyasal maddeye maruz kaldıktan sonra bir çeşit yaratığa dönüşen Dr. Alec Holland’ı takip ediyor. Durand, dizide zeki bilim insanı Jason Woodtrue’ya hayat verecek. Süper kötü Floronic Man olarak tanınan Jason, Lousiana bataklığında çalışmalar yürütecek; insan ve bitki karışımı bir canlıya dönüşecek.

    Swamp Thing’in oyuncu kadrosunda Derek MearsHenderson Wade, Andy Bean, Will Patton, Crystal Reed, Maria Sten, Jeryl Prescott, Jennifer Beals ve Virginia Madsen gibi isimler boy gösteriyor.

    Swamp Thing çizgi romanı 1971’deki ilk basımının ardından 1982’de Wes Craven tarafından beyazperdeye uyarlandı. Yapıt, yedi yıl sonra yeni bir devam filmiyle tekrar izleyici karşısına çıkarken 90’ların başında ekrana taşındı ve üç sezon boyunca izleyiciyle buluştu. Hem ekran uyarlamasında hem de filmde başkaraktere Dick Durock hayat verdi.

    Swamp Thing uyarlaması DC Universe platformunda yayınlanacak. Platformda izleyici karşısına çıkacak diğer yeni içerikler arasında TitansYoung Justice: Outsiders ve Harley Quinn var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top