Hesabım
    ‘Star Wars’ Dizisi ‘The Mandalorian’ın Başrolü Pedro Pascal'ın!

    Son dönemin yükselen yıldızlarından Pedro Pascal, ‘Star Wars’ dizisi ‘The Mandalorian’ın başrolünde yer alacak

    Star Wars’un merakla beklenen The Mandalorian dizisinde başrole Pedro Pascal geldi.

    Disney’in dijital platformunda prömiyer yapmaya hazırlanan The Mandalorian, ünlü yönetmen Jon Favreau tarafından ekrana taşınıyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson ve Karen Gilchrist üstleniyor.

    İmparatorluğun çöküşünden sonraki dönemde geçen The Mandalorian, galaksinin uzak bir köşesinde yaşayan yalnız bir silahşorun maceralarını işliyor. Dizinin ilk sezonunda yönetmen koltuğunda Dave Filoni, Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa ve Deborah Chow gibi ünlü isimler bulunuyor.

    Pedro Pascal’ı yakın dönemde, Game of Thrones’ta Prince Oberyn; Narcos’ta ise Javier Pena rollerinde izledik. Beyazperde tarafında ise Kingsman: The Golden Circle, The Equalizer 2, If Beale Street Could Talk, Triple Frontier ve Wonder Woman 1984 gibi yapımlarda rol aldı.

    Geçtiğimiz günlerde Disney cephesinden gelen bir diğer habere göre Rogue One'ın devamında yaşananları işleyen bir başka Star Wars dizisi için hazırlıklar başladı. Cassian Andor’ın maceralarını ele alan dizinin başrolüne Diego Luna geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top