Hesabım
    ‘Game of Thrones’un 8. Sezon Tarihi Belli Oldu

    HBO, ‘Game of Thrones’un 8. sezon tarihini açıkladı

    Game of Thrones’un merakla beklenen 8. sezonu, önümüzdeki Nisan ayında başlayacak. Final sezonunun prömiyer tarihi, HBO tarafından yayınlanan özel bir videoyla duyuruldu.

    Final sezonuna ait detaylar sır gibi saklanmaya devam ederken yapım sürecinde bazı ayrıntılar ortaya çıkmıştı. Buna göre dizinin final sezonu, öncekilerden farklı olarak sadece altı bölümden oluşacak. Ancak bu maceranın daha kısa süreceği anlamına gelmiyor, zira her bir bölüm en 80 dakika uzunluğunda olacak.

    Game of Thrones sona eriyor olabilir ancak HBO’nun Westeros’u bırakmaya niyeti yok. Mega kanal, Game of Thrones evreninde geçen beş farklı devam dizisi üzerinde çalışıyor. Aralarından George R.R. Martin ile Jane Goldman’ın imzasını taşıyan proje, pilot bölüm onayını almış durumda. Dizinin başrollerini Naomi Watts ve Josh Whitehouse paylaşacak.

    Game of Thrones’un final sezonu yürütücü yapımcılar David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield, Guymon Casady, Vince Gerardis, George R.R. Martin ve Bryan Cogman tarafından ekrana taşınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top