Hesabım
    Stephen King Uyarlaması ‘Mr. Mercedes’e 3. Sezon Onayı!

    Stephen King’in üçlemesini ekrana taşıyan ‘Mr. Mercedes’ bir sezon daha izleyici karşısına çıkacak

    Stephen King’in romanlarından uyarlanan Mr. Mercedes, 3. sezon onayını aldı. Dizinin yeni sezon senaryosu öncekiler gibi David E. Kelley tarafından kaleme alınacak.

    Mr. Mercedes’in üçüncü sezonu 10 bölümden oluşacak; prodüksiyon 2019’un ilk aylarında Güney Carolina’da başlayacak. Yeni sezonun yıl sonunda prömiyer yapması bekleniyor.

    Mr. Mercedes’in ikinci sezonu, Brady Hartsfield’ın ikinci katliam girişiminin bir yıl sonrasında başlıyor. Bitkisel hayatta olan Brady özel bir hastanede gözetim altındadır. Emekli dedektif Bill Hodges, Brady’e karşı geliştirdiği saplantıdan kurtulmaya çalışırken Holly Gibney ile birlikte özel bir dedektiflik bürosu kurar. Ancak Brady’nin kaldığı hastanede birtakım gizemli olayların yaşanmaya başlaması, Bill’i tekrar davaya sürükler.

    Dizinin uyarlandığı Stephen King üçlemesi “Mr. Mercedes”, “Finders Keepers” ve “End of Watch” romanlarından oluşuyor. Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Marty Bowen, Wyck Godfrey, Tom Lesinski, Jenna Santoianni, Shane Elrod ve Kate Regan görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top