Hesabım
    ‘The Walking Dead’de Şoke Eden Ayrılık!

    ‘The Walking Dead’in son bölümünde beklenmedik bir veda yaşandı

    The Walking Dead’in geçtiğimiz gece yayınlanan son bölümüyle birlikte önemli bir karakter daha diziye veda etti. Beklenmedik vedanın baş aktörü olan oyuncu, gelişmeleri sıcağı sıcağına yorumladı.

    Haberin devamı, dizinin 9. sezon 8. bölümündeki büyük sürprizi ele vermektedir.

    The Walking Dead, son bölümünde, çok konuşulan karakter vedalarına bir yenisini daha ekledi. Dizide Tom Payne’in canlandırdığı Jesus karakteri, beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti ve dizi, bugüne kadarki en sürpriz gelişmelerinden birine imza atmış oldu.

    The Hollywood Reporter’a konuşan Tom Payne, son iki sezonda hayal kırıklığına uğradığını ve bu yüzden fazlasıyla bıkkın olduğunu söyledi ve ekledi: “Karakter, çizgi romanda olduğu gibi klas değil. Neyse ki klas bir son yazdıkları için mutluyum. Karakter yüzünden çokça kez hayal kırıklığına uğradım. Hikayeye çok havalı bir şekilde dahil oldu ancak sonrasında debelendi. Bu harika bir dizi ve ben de bir parçası olduğum için gururluyum ancak aynı zamanda böylesine sürprizsiz bir karakteri canlandırmak moral bozucuydu. Karakteri seviyorum. Ona veda etmek üzücü ancak potansiyeli keşfedilemedi.”

    The Walking Dead 8. bölümüyle birlikte sezon arası verdi. Geri kalan bölümlerin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top