Hesabım
    Yıldızlarla Dolu ‘Modern Love’ Kadrosuna Dev Patel ve Tina Fey Eklendi

    Dev Patel ve Tina Fey, Amazon dizisi ‘Modern Love’da rol alacak

    Amazon’un yıldız oyuncularla dolu Modern Love dizisinde kadroya Dev Patel ve Tina Fey eklendi. Emmy Rossum’un yönettiği dizi, aynı adlı New York Times köşesinden ve podcast programından uyarlanıyor.

    Modern Love’da izleyeceğimiz oyuncular arasında Anne Hathaway, John Slattery, Catherine Keener, Andy Garcia, Cristin MiliotiOlivia Cooke, Andrew Scott, Julia Garner, Shea Whigham, Gary Carr, Sofia Boutella ve John Gallagher, Jr. gibi isimler var.

    Modern Love, birbirinden farklı hikayeler ve karakterler aracılığıyla aşkın karmaşık doğasını masaya yatıracak. Dizinin senaryosunu Sharon Horgan, Audrey Wells ve John Carney kaleme alırken yönetmen koltuğunda Rossum’a Horgan ve Tom Hall eşlik ediyor. Dizinin showrunner koltuğu ise John Carney’e emanet edildi.

    Çekimleri New York’ta devam eden dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Todd Hoffman, Carney, Sam Dolnick ve Choire Sicha görev yapıyor.

    Amazon’un son dönemde izleyiciyle buluşturduğu yapımlar arasında The Romanoffs, Lore ve Philip K. Dick’s Electric Dreams var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top