Hesabım
    ‘Game of Thrones’ Özel Buluşması Gerçek Oldu

    'Game of Thrones'un özel bölümünde güncel kadro ve eski oyuncular yeniden bir araya gelecek

    HBO, Game of Thrones kadrosu için özel bir buluşma bölümü çekildiğini açıkladı. Bu yılın başlarında Belfast’ta çekilen özel bölüm, geçmiş sezonlarda karşılaştığımız karakterlere de ev sahipliği yaptı.

    Game of Thrones özel bölümünde sunucu koltuğu Conan O’Brien’a devredildi. Programda güncel oyuncuların yanı sıra eski dizinin eski yıldızlarından Sean Bean ve Jason Momoa’nın da görünmesi bekleniyor. Programın final sezonunun ardından yayınlanması planlanıyor. 

    Game of Thrones’un final sezonu önümüzdeki Nisan ayında başlıyor. Son sezon altı bölümden oluşacak; her bölüm film uzunluğunda olacak. Geçtiğimiz sezon Daenerys ve devasa ordusu sonunda Westeros’un yolunu tutmuştu. Cercei çocuklarının ölümünün ardından Kraliçe tahtını otururken The Night King ise ürkütücü ordusuyla güneye doğru yola koyulmuştu.

    HBO, Game of Thrones evreninde geçen beş farklı devam dizisi üzerinde çalışıyor. Aralarından George R.R. Martin ile Jane Goldman’ın imzasını taşıyan proje, pilot bölüm onayını almış durumda. Dizinin başrollerini Naomi Watts ve Josh Whitehouse paylaşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top