Hesabım
    Penn Badgley'li ‘You’nun 2. Sezonu Netflix’te Yayınlanacak

    Lifetime'da izleyici karşısına çıkan ‘You’ 2. sezonunda Netflix’e transfer oldu

    Aynı adlı çok satan romandan uyarlanan You’nun 2. sezonu Netflix’te yayınlanacak.

    İlk sezonuyla Lifetime’da izleyicisi karşısına çıkan You, ikinci sezon onayını Lifetime’dan almıştı. Dizinin ilk sezonu 26 Aralık’tan itibaren Netflix’te gösterime girecek. Yeni sezonun prömiyer tarihi ise henüz anons edilmedi.

    You, konu olarak bir kitapçıda müdür olarak çalışan bir gencin, hayranlık duyduğu yazara ulaşma maceralarını işliyor. Genç adam, yazara dair tüm detayları sosyal medya ve internet sayesinde toplarken günden güne ona karşı derin bir saplantı geliştirmeye başlıyor. Dizi, Caroline Kepnes’in çok satan romanından uyarlanıyor.

    Sera Gamble ve Greg Berlanti tarafından geliştirilen You’nun oyuncu kadrosunda Penn Badgley, Zach Cherry, Elizabeth Lail, Luca Padovan, Shay Mitchell ve John Stamos gibi isimler rol aldı.

    You’nun yürütücü yapımcı kadrosunda Gamble ve Berlanti’ye Leslie Morgenstein, Sarah Schechter, Marcos Siega ve Gina Girolamo eşlik ediyor.

    İlk sezonlarında farklı platformlarda yayınlanırken Netflix’e transfer olan yapımlar arasında “Designated Survivor”, “Lucifer”, “Longmire”, “Gilmore Girls” ve “Arrested Development” da var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top