Hesabım
    'Swagger': Kevin Durant'in Hayatı Ekrana Taşınıyor

    Yıldız basketbolcu Kevin Durant’in basketbol kariyeri dizi olarak izleyici karşısına çıkacak

    Apple, yıldız basketbolcu Kevin Durant’in hayatını işleyen Swagger dizisine ilk sezon onayını verdi. Hazırlık aşamasındaki dizi, Durant’in basketbol oynamaya başladığı ilk yılları ekrana taşıyacak.

    Swagger, Durant’in hikayesi üzerinden ABD’de basketbol sektörünün işleyişini ekrana taşıyacak; sporun oyuncular, koçlar ve aileler üzerindeki etkilerini irdeleyecek. Dizinin senaryosu, yönetmenliği ve showrunner koltuğu Reggie Rock Bythewood’a emanet edildi.

    Swagger’ın yapımcı kadrosunda ünlü basketbolcuya ve Bythewood’a Brian Grazer, Francie Calfo ve Rich Kleiman gibi isimler eşlik edecek.

    NBA tarihinin en başarılı oyuncularından biri olan Kevin Durant kariyeri boyunca iki altın Olimpiyat madalyası da dahil olmak üzere bir dizi başarıya uzandı. Yıldız sporcu son olarak NBA’in En Değerli Oyuncu ödülüne layık görüldü.

    Apple’ın kendi dijital içerik platformunu kurma hazırlıkları devam ediyor. Dev şirketin hazırlığını yürüttüğü diğer diziler arasında Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon’ın sabah programı dizisi olmak üzere çeşitli iddialı yapımlar var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top