Hesabım
    Patrick Stewart’lı ‘Star Trek’ Dizisinin Tarihi Belli Oldu

    Patrick Stewart’lı ‘Star Trek’ Jean-Luc Picard karakterini takip edecek

    Patrick Stewart’ın başrolde yer aldığı Star Trek dizisi 2019 sonunda izleyiciyle buluşacak.

    CBS yetkilisi David Nevins, merakla beklenen dizinin prömiyer tarihini şöyle açıkladı: “2019’da bir tane değil, iki farklı Star Trek dizimiz olacak. Discovery yıl başında; Picard ise yıl sonunda prömiyer yapacak.” CBS tarafından ekrana taşınan devam dizisi, geçmişte de usta oyuncunun hayat verdiği Jean-Luc Picard karakterinin hikayesini işleyecek. 

    Picard’lı Star Trek, Star Trek: The Next Generation’ın devamı niteliğinde olmayacak. Bunun yerine sadece karakterin hikayesinin devamına odaklanacak. Dizi, Star Trek: Discovery’nin yaratıcısı Alex Kurtzman tarafından hayata geçiriliyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise James DuffAkiva GoldsmanMichael ChabonHeather Kadin ve Gene Roddenberry görev yapıyor.

    Patrick Stewart'ın 1987’de başlayan Star Trek: New Generation yolculuğu tam tamına yedi yıl sürdü. Karakterin maceraları daha sonra beyazperdede de devam etmişti.

    Patrick Stewart bu ikonik evrenle arasındaki ilişkiyi şöyle özetlemişti: “Star Trek: The Next Generation’ın bir parçası olmaktan her daim gurur duyacağım ancak 2002 yılında son filmi çektiğimizde Star Trek’le olan ilişkimin sonuna geldiğimi hissetmiştim. Bu nedenle, şimdi Jean-Luc Picard’a geri dönmekten ve içerisinde yeni boyutları keşfedecek olmaktan heyecan duyuyorum ve bu benim için beklenmedik fakat hoş bir sürpriz...”

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top