Hesabım
    Edward Burns ‘Amazing Stories’ Uyarlamasının Kadrosunda!

    Steven Spielberg’in ‘Amazing Stories’inde kadroya Edward Burns eklendi

    Steven Spielberg’in Amazing Stories uyarlamasında oyuncu kadrosuna Edward Burns katıldı.

    Burns’ün rol alacağı bölümle ilgili detaylar da paylaşıldı. Buna göre, Burns dizide devlet için çalışan bir ajan olan Bill Kaminski karakterine hayat verecek. Bölümün yönetmen koltuğu, Game of Thrones’un yönetmeni Mark Mylod’a emanet edilirken başlıca rollerde Austin Stowell ve Kerry Bishé boy gösterecek.

    Dizinin senarist ve yürütücü yapımcı koltuğu, Once Upon a Time’ın yaratıcıları Edward Kitsis ve Adam Horowitz'e emanet edildi. Apple tarafından ekrana taşınan yeniden çevrim, on bölüm halinde izleyici karşısına çıkacak.

    İki sezon ekranda kalan Emmy ödüllü Amazing Stories, ilk olarak 1985 yılında izleyici karşısına çıktı. Dizinin yönetmen koltuğunda Spielberg’in yanı sıra Bob Clark, Clint Eastwood, Joe Dante, Martin Scorsese, Irvin Kershner, Robert Zemeckis, Danny DeVito, Tom Holland, Brad Bird, Nick Castle ve Burt Reynolds gibi ünlü isimler yer aldı.

    Apple'ın hayata geçireceği diğer iddialı projeler arasında, Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston ikilisinin yer aldığı sabah şovu dizisi ve M. Night Shyamalan'ın yapımcılığını üstlendiği gerilim dizisi de var. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top