Hesabım
    Netflix’in ‘The Umbrella Academy’ Uyarlamasından İlk Fragman!

    Netflix’in merakla beklenen ‘The Umbrella Academy’ uyarlamasından ilk fragman geldi

    Netflix, Şubat’ta prömiyer yapmaya hazırlanan The Umbrella Academy’nin ilk fragmanını yayınladı.

    Aynı adlı çizgi romandan uyarlanan The Umbrella Academy, milyarder işadamı Reginald Hargreeves ile evlatlık edindiği yedi kardeşin hikayesini takip ediyor. Hargreeves, çocuklarını eğitmek üzere The Umbrella Academy adlı özel bir okul kurar. Amacı ise zamanı geldiğinde çocuklarının dünyayı kurtarabilmesidir. Ancak büyük umutlarla kurduğu bu akademi, ailenin dağılmasıyla birlikte kapılarını kapatır. Yıllar boyu birbirleriyle görüşmeyen kardeşler, Hargreeves’in ölümüyle yeniden bir araya gelecek ve babalarının ölümünün ardındaki sis perdesini aralamaya çalışacaktır.

    Gerard Way ve Gabriel Bá imzalı grafik romandan uyarlanan dizide başlıca rolleri Tom HopperEllen PageDavid CastañedaEmmy Raver-LampmanAidan Gallagher ve Robert Sheehan paylaşıyor. 

    The Umbrella Academy’nin showrunner koltuğu "Fargo" ve "Altered Carbon" gibi popüler yapımlarda imzası bulunan Steve Blackman'a emanet edildi. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Steve Blackman, Jeff F. King, Mike Richardson ve Keith Goldberg görev yapıyor.

    The Umbrella Academy’nin ilk sezonu 15 Şubat’ta Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top