Hesabım
    'Stranger Things'in 3. Sezon Tanıtımı Yayınlandı

    'Stranger Things' 3. sezon bölümleriyle 2019'da Netflix'e geri dönüyor

    Netflix, dünya çapında hit dizisi Stranger Things’in 3. sezonu için yeni bir tanıtım yayınladı. Tanıtım videosunda dizinin 3. sezon tarihi ve yeni sezonun bölüm isimleri görücüye çıktı.  

    Yeni tanıtıma göre, Stranger Things’in 3. sezonu 2019 içerisinde Netflix platformuna geri dönecek. Yeni sezonda karşılaşacağımız bölümler ise sırasıyla “Suzie, Duyuyor musun?”, “AVM Fareleri”, “Kayıp Cankurtaran Vakası”, “Sauna Testi”, “Kaynak”, “Doğum Günü”, “Isırık” ve “Starcourt Savaşı” isimlerini taşıyacak. Ayrıca tanıtımda yer alan son cümleye göre macera 1985 yazında devam edecek.

    Matt ve Ross Duffer’ın imzasını taşıyan fantastik dizinin 3. sezonunda başlıca rolleri Winona RyderFinn WolfhardNoah SchnappMillie Bobby BrownCara BuonoNatalia DyerJake BuseyJoe KeeryCharlie HeatonDacre MontgomeryCary Elwes ve Francesca Reale paylaşıyor.

    Stranger Things’in merakla beklenen 3. sezonundan ilk teaser geçtiğimiz yaz aylarında yayınlanmış ve yeni sezonda karşılaşacağımız Starcourt Alışveriş Merkezi’ni görücüye çıkarmıştı. Mekanın hikayede ne denli önemli bir yere sahip olacağı bölüm isimlerinin açıklanmasıyla birlikte bir kez daha kanıtlanmış oldu.

    Stranger Things'in 3. sezon bölümleri 2019 içerisinde Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top