Hesabım
    Jennifer Aniston ‘Friends’in Neden Geri Dönmediğini Açıkladı

    İkonik dizi ‘Friends’ ekranlara neden geri dönemedi?

    Jennifer Aniston kendisine şöhretin kapılarını açan Friends’in neden devam edemeyeceğini açıkladı. Klasikleşmiş dizilerin yeni bölümleriyle ekrana geri döndüğü şu günlerde Aniston’dan Friends’in devamıyla ilgili yeni bir itiraf geldi.

    Ünlü aktris, James Corden’ın sunduğu "The Late Late Show" programında Friends’in yeni bölümlerinin önündeki engeli şöyle tanımladı: “Kızlar (Lisa Kudrow ve Courteney Cox) diziye geri dönmeyi her zaman çok isterken erkekler nedense daha az heyecanla karşıladılar.”

    Aniston böylece efsanevi dizinin devam edememesini diğer başroller Matt Le Blanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’e bağladı. Jennifer Aniston'ın ve Friends’in diğer oyuncularının, bir süredir gündemde olan devam haberlerini her fırsatta yalanladıklarını hatırlatalım.

    Jennifer Aniston, dizide canlandırdığı Rachel Green karakteriyle dünya çapında ünlenmiş ve performansıyla Altın Küre ve Emmy ödüllerine layık görülmüştü. Başarılı aktris önümüzdeki dönemde, Reese Witherspoon ile birlikte yapımcı olarak da yer aldığı sabah programı dizisinde başrol olarak karşımıza çıkacak. İsmi henüz açıklanmayan dizi, Apple'ın dijital içerik platformunda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top