Hesabım
    Richard Madden ‘Game of Thrones’ Buluşmasında Yok

    ‘Game of Thrones’un Robb Stark’ı Richard Madden, final buluşmasına katılamadı

    Son dönemin yükselen yıldızlarından Richard Madden’ı bir dönem Game of Thrones’un Robb Stark’ı olarak tanımıştık. Son günlerde İngiliz yapımı "Bodyguard" dizisiyle ses getiren ve performansıyla Altın Küre ödülüne aday gösterilen Madden, Game of Thrones finali için düzenlenen özel buluşmaya katılamadığını açıkladı.

    Madden’ı hayranların merakla beklediği Game of Thrones buluşmasından alıkoyan şey yoğun takvimiydi. Başarılı oyuncu Rocketman filminin çekimleri yüzünden, özel final etkinliğine katılamadığını açıkladı. Böylece programda yer almadığı kesinleşen ilk isim oldu.

    Game of Thrones özel buluşması, yıl başında HBO tarafından Belfast’ta çekildi. Final özel programının sunuculuğunu Conan O'Brien üstlenirken programa dizinin güncel kadrosunun yanı sıra önceki sezonlardan da birçok ismin katıldığı açıklandı.

    Etkinlikte katıldığı doğrulanan ilk isim olan Sean Bean, bu deneyimi şöyle yorumlamıştı: “Programı Conan O'Brien sundu. Bu dizinin son bölümüydü, bu yüzden herkes bir araya geldi. Güzel geçti. Ne zaman eski bir dostumu görsem aynı şeyi yaşıyorum, kaldığımız yerden devam ediyoruz."

    Game of Thrones’un 8. sezonu Nisan ayında HBO ekranlarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top