Hesabım
    ‘Ultraman’in Maceraları Amerikan Ekranına Uyarlanıyor

    Ünlü Japon kahraman ‘Ultraman’, Amerika televizyonuna taşınıyor

    Ünlü Japon süperkahramanı Ultraman, Amerikan televizyonuna taşınıyor. Japon Tsuburaya şirketinin siparişi üzerine Jeff Gomez tarafından hayata geçirilen dizi, büyük olasılıkla live-action formatında izleyici karşısına çıkacak.

    İlk olarak 1966’da ekrana "merhaba diyen" Ultraman, Japon ekranlarının en uzun soluklu kahramanlarından birine dönüştü. Ultra 6 evreni 34 dizi, 6 özel animasyon video, 30 filmin yanı sıra 50 farklı video oyununda da hayat buldu. Karakter, insanlığı, dünyayı istila eden uzaylılardan ve devasa yaratıklardan kurtarmak için var gücüyle savaştı. Ünlü süper kahraman son olarak bu yıl izleyici karşısına çıkan Ultraman Geed The Movie’de görünürken aynı mangadan uyarlanan başka bir animasyon dizinin 1 Nisan’da Netflix’te gösterime gireceği açıklandı.  

    Dizinin sorumlu yapımcısı Jeff Gomez projeyle ilgili hislerini şöyle tanımladı: “Ultraman çocukluğumun en önemli kahramanlarından biriydi. Bu karakterleri yeniden hayata taşımak gibi bir görevi üstlendiğim için gururluyum."

    Ultraman dizisinin konu ve kadro detayları henüz belli olmazken dizinin prömiyer tarihiyle ilgili bir öngörü de bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top