Hesabım
    Aidan Gillen: ‘Game of Thrones'da Mutlu Son Yok

    ‘Game of Thrones'un yıldızlarından Aidan Gillen finali değerlendirdi

    Game of Thrones'un merakla beklenen final sezonuna birkaç ay kalmışken finale dair yeni bir yorum, dizinin yıldız oyuncularından Aidan Gillen’dan geldi.

    Dizide Littlefinger karakterine hayat veren Gillen, üzerinde onlarca teorinin yürütüldüğü finalle ilgili görüşlerini paylaştı. ET Online’a konuşan İrlandalı oyuncu “Başından beri, mutlu bir sonla bitmesinin güzel olacağını düşünmüştüm ancak şu an bunun mümkün olduğunu sanmıyorum.” Gillen ayrıca çekimler sırasında, showrunner ve senaristler de dahil hiç kimsenin dizinin finalini bilmediğini ekledi.

    Karakteri diziye veda ettikten sonra yeni sezonu sıradan bir fan gibi takip edeceğini söyleyen Gillen “Bu müthiş bir şey. Bir seyirci gibi izleyeceğim için çok heyecanlıyım. Bu beklenmedik bir gelişmeydi” dedi.

    Diziyle ilgili en yeni detay, geçtiğimiz gün romanların yaratıcısı George R.R. Martin tarafından duyuruldu. Martin final sezonunda buzdan örümcekleri görebileceğimizi açıkladı.

    David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin yarattığı Game of Thrones, başlıca rollerinde Peter DinklageLena HeadeyEmilia ClarkeKit HaringtonSophie TurnerMaisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau gibi isimleri buluşturuyor.

    Game of Thrones’un 8. sezonu önümüzdeki Nisan ayında HBO ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top