Hesabım
    ‘Van Helsing’ 4. Sezon Onayını Aldı

    Syfy imzalı ‘Van Helsing’ yeni bir showrunner ile 4. sezon hazırlıklarına başladı

    Syfy’ın aksiyon ve korku dizisi Van Helsing, 4. sezonuyla ekrandaki yerini koruyacak. Dizi yeni sezonunda showrunner değişikliğine gidecek ve yola Jonathan Walker ile devam edecek.

    Vampirler tarafından yönetilen bir dünyada geçen Van Helsing’in üçüncü sezon finali 28 Aralık’ta izleyici karşısına çıkacak. Showrunner Neil LaBute’un imzasını taşıyan sezon, dünyayı vampirlerin elinden kurtarmaya çalışan Vanessa Van Helsing ve bir grup kahramanın hikayesini işlemeye devam edecek.

    Fantastik dizinin 4. sezonuyla ilgili görüşlerini paylaşan yeni showrunner Jonathan Walker “İlk sezondan bu yana senaryo grubunda yer aldığım bu dizinin yeni showrunner’ı olacağım için heyecanlıyım. 4. sezon ikonik vampir ilminin ve dünyadaki son hedeflerinin daha da derinlerine inecek. Yeni kötücül karakterler ortaya çıkacak, savaşa beklenmedik kahramanlar dahil olacak. Bu sezon için fantastik bir planımız var ve bunu hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlanıyorum.”

    Van Helsing’in başlıca rollerini Kelly Overton, Missy Peregrym, Jonathan Scarfe, Christopher Heyerdahl, Vincent Gale, Rukiya Bernard, Trezzo Mahoro ve Aleks Paunovic paylaşıyor.

    Nomadic Pictures imzasıyla ekrana taşınan dizi, yürütücü yapımcı kadrosunda Chad Oakes, Mike Frislev, Evan Tyler, Dave Brown, Zadoc Angell ve Daniel March’ı buluşturuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top