Hesabım
    ‘The Walking Dead’in 9. Sezonundan Çarpıcı Bir Afiş Geldi

    ‘The Walking Dead’in 9. sezonu Şubat’ta geri dönüyor

    AMC’nin hit zombie dizisi The Walking Dead, 9. sezonun yeni bölümleriyle ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Şubat’ta prömiyer yapacak olan 2. kısım için, Alpha’nın boy gösterdiği çarpıcı bir afiş yayınlandı.

    Diziye bu sezon dahil olan Alpha’yı Whisperers’ın lideri olarak tanıyoruz. Karaktere Samantha Morton hayat veriyor. Sezonun geri kalan kısmında hikaye, hayatta kalmaya çalışan eski ve yeni grupları izlemeye devam edecek. Karakterler, bu altı yıl içerisinde yaşanan olayların etkileriyle baş etmeye çalışıyor. Rick’in yokluğu fazlasıyla hissedilirken karakterlerin bir kısmı kendilerine yabancılaşmaya başlıyor. Bir süre sonra ise daha önce hiç karşılaşmadıkları derecede büyük bir tehlikenin tam ortasında olduklarını keşfedecekler.  

    Andrew Lincoln’ın yokluğunda yola devam eden The Walking Dead’in kadrosunda Norman ReedusRoss MarquandTom PayneDanai GuriraAvi NashNadia HilkerXander BerkeleyKhary Payton ve Jeffrey Dean Morgan gibi isimler var. Showrunner koltuğunda Angela Kang’in bulunduğu dizi, Robert Kirkman imzalı çizgi romandan uyarlanıyor.

    The Walking Dead, 9. sezonun yeni bölümleriyle 10 Şubat’ta geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top